Steunzolen

steunzolen Ortho Mathijssen Dilsen

STEUNZOLEN

We streven ernaar onze steunzolen zo dun mogelijk te maken zonder aan functionaliteit in te boeten. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe steunzolen goed passen in uw schoenen. Afhankelijk van uw klachten zullen de steunzolen uw voeten corrigeren, ondersteunen of ontlasten. Hiervoor maken we gebruik van verschillende materialen.

 

Geneesheren die een voorschrift mogen voorshrijven zijn: geneesheer-specialist orthopedie, fysische geneeskunde en revalidatie, algemene heelkunde, pediatrie, reumatologie, neurologie, chirurgie en neuropsychiatie. Let op: een voorschrift van de huisarts is niet voldoende voor de gedeeltelijke terugbetaling van uw steunzolen door uw mutualiteit.

 

Met een geschikt voorschrift krijgt u een gedeelte van het totaalbedrag terugbetaald door uw mutualiteit. Uiteraard mag u ook zonder voorschrift een paar steunzolen bij ons laten maken aangezien we steeds zelf de maatname doen. In dit geval krijgt u niets terugbetaald door de mutualiteit.

SPORTSTEUNZOLEN

Als u intensief sport en veel beweegt, kan een sportsteunzool nuttig zijn. Omdat u tijdens het sporten uw voeten anders en intensiever belast, kiezen we voor materialen die schokdempend werken en voldoende ondersteuning geven.  De steunzolen zijn waterbestendig en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Daardoor is dit type steunzool ook erg geschikt voor gebruik in werkschoenen.